Podcast reeks over Circulaire biobased economy

Als projectleider van het flagship project Connected Circularity: Changing Together van de WUR ben ik trots op deze mooie podcast reeks. In vier afleveringen hoor je hoe circulaire doeners in de landbouw en natuurbeheer proberen om meer circulair te worden en hun initiatieven succesvol te maken. Ook vertellen Olga Schagen (Phd Student op dit project) en ik hoe wij als onderzoeksteam met deze initiatieven samenwerken, leren en experimenteren om hun initiatieven circulairder te krijgen (te verdiepen), of te verspreiden (door het land), te vergroten (op te schalen), of te verbreden (ook op andere terreinen circulairder te krijgen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: