Nieuwe publicatie!

Als onderzoeker en docent zijn er veel mooie mijlpalen. Vandaag leverde een team van studenten een goed advies af aan de gemeente Wageningen over het betrekken van jongeren bij hun klimaatbeleid: doen! Ook vandaag was het erg inspirerend om samen met Udo Pesch een masterclass te mogen geven voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over het belang van burgerparticipatie en conflicten in de grote transities.

Heel blij word ik van deze nieuwe publicatie in Information, Communication and Society: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/1369118X.2021.1934064

We laten zien hoe tegenstanders, voorstanders en neutrale groepen van actoren visualisaties gebruiken. Online visualisering is steeds invloedrijker in controversen over energie en voedsel. Dat wordt op meerdere manieren duidelijk in ons TOFU project (NWO-MVI) https://www.nwo-mvi.nl/project/traveling-framed-facts-and-uncertainties-tofu-dashboard-imagination-innovations-food-energy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: